Wij gaan van 20-07-12 tot 11-08-12 het naar Zuidwesten van Amerika, waar we de staten Californië, Utah, Nevada en Arizona zullen aandoen. Lees mee over onze plannen, voorbereidingen en belevenissen tijdens de reis. Het verslag van ons Florida vakantie mei 2012 staat ook op dit blog. Vanaf dag 12 zijn de verslagen op een ander blog deel 2 verder te lezen, dit ivm de data limiet.

Iedereen is welkom om mee te lezen. We vinden het erg leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

Harm, Christa, Iris en Thijs


woensdag 7 maart 2012

Toch naar Florida!

Vorig jaar zijn Harm en ik, samen in  eind mei een weekje naar Florida geweest. Het is ons toen heel goed bevallen, hoe dierbaar de kids ook zijn, er samen even tussen uit te gaan. We hadden vorig jaar gebruik gemaakt van de advents-aktie van AirBerlin, 2 tickets voor de prijs van 1. Eind december vorig jaar hoopten we opnieuw op deze leuke aanbieding, maar helaas ook bij AirBerlin werd bezuinigd dus geen voordelige tickets voor ons. De plannen werden op een laag pitje gezet en na verloop van tijd raakte het in het vergeetboek. Door de zonnige reisverslagen van enkele leden van het Florida Forum op dit moment, zoals Teleton, Ta2 Gerrit, Agnes en Ruud begon het toch weer bij ons te kriebelen. Harm kijkt heel regelmatig op de verschillende sites om de ticketprijzen in de gaten te houden. De week waar  Hemelvaartsdag invalt was plotseling behoorlijk in prijs verlaagd, tenminste als je op Miami vloog. Naar Orlando is het ruim 250,00 p.p. duurder...
Omdat de kinderen deze week maar 3 dagen school hebben en het ons ook weinig vakantie dagen kost was dit een heel goede week en een enorm aantrekkelijke optie. Eerst maar eens aan  Oma gevraagd om op te passen,  dat is geen probleem. Nadat ik vandaag aan mijn werkgever vrij gevraagd en gekregen heb, konden wij vanmiddag boeken.

Bij inloggen bij Arke Fly, bleken de tickets inmiddels weer goedkoper geworden te zijn, dat is altijd mooi meegenomen. Voor het prijsverschil dan maar wel stoelen met extra beenruimte gereserveerd. 

Dus zomaar op een regenachtige woensdag in Maart hebben we besloten toch nog maar even een weekje naar Florida te gaan. Een heerlijk vooruitzicht, we hebben er enorm veel zin in. 
Waar we heen gaan weten we nog niet precies, misschien een paar dagen Miami Beach en een paar dagen Ft Lauderdale, daar zijn we nog nooit geweest. Of nog eens naar de Keys, toen we daar de vorige keer waren was het erg slecht weer.  

We zien wel, we hebben nog precies 2 maanden de tijd om daar over na te denken en plannen te maken.

13 opmerkingen:

  1. Jeetje, dat is nog eens lekker.
    Wij vinden het ook altijd heerlijk om met z'n tweetjes naar Florida te gaan en kunnen niet wachten. Jullie gaan vlak voor ons.
    Veel plezier met de voorbereidingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel errug lekker, zo met z'n tweetjes. Dat zullen de meeste ouders onder ons best wel snappen hahaha. En het duurt ook niet meer zo lang.
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een heerlijk 'tussendoortje'. Fijn even met zijn tweetjes genieten van het heerlijke Florida. Geniet van de voorpret.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat lijkt mij ook wel wat met z'n tweeen een weekje naar Florida. Maar dat zit er nog niet in helaas.
    Ik heb een paar weken geleden voor augustus op Hotwire het Westin Beach resort Fort Lauderdale geboekt voor $83(normaal $225) Misschien ook wat voor jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk hoor, zo'n tripje tussendoor. Lekker vooruitzicht en nu zitten we weer tegelijk in de States ;-))
    Veel plezier nog met alle voorbereidingen.....

    Groetjes MaRiLin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk vooruitzicht. Veel plezier samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lekker zeg!! Leuk zo'n lastminute en groot gelijk lekker genieten als het kan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat lekker zeg, samen een weekje Florida.
    Dat lekkere weer heb je dan al mooi meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lekker toch zo onverwachts!
    Op naar de Zon!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goede keuze zeg !!!! Heerlijk ook om weer saampjes te gaan, wij gaan ook samen weg in die periode !! Veel voorpret dus, een leuke hotelletjes boeken (ik zou zegge, priceline !)

      Verwijderen
  10. O wat heerlijk! Toe maar, weer lekker met z'n tweetjes er een weekje tussenuit piepen, dat is toch geweldig! Wees maar blij met zo'n oma!
    Zou ik ook wel willen, maar onze tijd komt nog wel, zeggen we tegen elkaar...
    Geniet ervan en succes met het verder plannen van deze 'surpisevakantie'!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo grappig, jullie een weekje naar Florida voor de rust. Wat een reistijd voor een week he. Wij gaan volgende week een weekje naar Nederland en wat zal dat druk worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi Christa,
    Leuk hoor om je blogs te lezen. Misschien kunnen we nog wel even zwaaien naar elkaar in Miami :)

    Nog een paar tips voor je als jullie in Page zijn. Ga zeker Antilope Canyon bezoeken en als er nog tijd is een bezoekje aan Horseshoe Bend.

    In Las Vegas: winkelen in het winkelcentrum van Ceasers Palace

    Auto huren: http://www.usareisen.de/mietwagen/

    Ik heb vast nog veel meer tips, maar daar kletsen we nog wel over.

    Groetjes Josephine

    BeantwoordenVerwijderen