Wij gaan van 20-07-12 tot 11-08-12 het naar Zuidwesten van Amerika, waar we de staten Californiƫ, Utah, Nevada en Arizona zullen aandoen. Lees mee over onze plannen, voorbereidingen en belevenissen tijdens de reis. Het verslag van ons Florida vakantie mei 2012 staat ook op dit blog. Vanaf dag 12 zijn de verslagen op een ander blog deel 2 verder te lezen, dit ivm de data limiet.

Iedereen is welkom om mee te lezen. We vinden het erg leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

Harm, Christa, Iris en Thijs


donderdag 17 mei 2012

Dag 7 -

Vanmorgen de wekker gezet om een vroege strandwandeling te maken, we wilden graag met de zonsopkomst op het strand zijn. Helaas was het toen we wakker werden niet droog en zwaarbewolkt. Daarom ons nog maar een keer extra omgedraaid. Een uurtje later, was het droog en zijn we alsnog voor het ontbijt een strandwandeling gaan maken.
Weer terug in het hotel hebben we ontbeten, waarna we de auto voor laten rijden om naar de Aventura Mall te gaan. Na een half uurtje rijden we de parkeergarage al in, dat ging lekker vlot. Bij Abercrombie slaan we onze slag, mede door de ons toegespeelde kortingscoupon. Er zijn volgens ons meer mensen die hiervan profijt hebben, want zowel de meneer voor ons als de dames na ons, stonden net als wij met de handen vol in de rij bij de kassa. Na al het passen en sjouwen even in de foodcourt gekeken waar het het drukste was en daarom gekozen voor eenmaal een beef en een chicken terriyaki, smaakte erg goed. Onze Ford over de nu zeer drukke Collins Avenue weer naar de Breakwater gestuurd. Alhier schoot de Valet boy in de stress, want er was geen plek meer voor onze auto,  er moest even gerangeerd worden om Christa met haar aankopen netjes op de stoep uit te kunnen laten stappen. Het leek het spelletje traffic jam wel, Mustang naar voren, Chrysler naar achteren, Ford-escape erin en Christa eruit en dat alles onder het toeziend oog van een vol terras.

Hierna hebben wij ons gemeld bij de beachboy voor onze complementery beachbeds. Bedje werd recht getrokken, lakentje gedrapeerd en handdoeken neergelegd en na afgeven van de tip konden wij ons installeren en insmeren. Er viel op het strand een hoop te bewonderen, waaronder het kleinste broekje van onderen. Christa vond het onfatsoenlijk, zo klein maar ik had alleen maar oog voor de Volvo Ocean Race aan de horizon! De temperatuur was prima, maar de zon scheen eigenlijk nauwelijks. Aan de horizon stapelden de wolken zich samen en af en toe rommelde het in de verte waarop wij naar ons hotel terugkeerden, ondanks alle bewolking had de uv-straling toch nog plekken weten te vinden waar ik Christa niet ingesmeerd had, met als gevolg rode vlekken op haar rug. 

's Avonds gaan wij op Lincoln Road Mall een salade eten in de gezellige drukte en mellee van zien en gezien worden. Eerst gaan wij nog even de parkeergarage aan het eind van Lincoln Road in om 's avonds over de stad uit te kijken. Als we bovenop staan zien we dat de zon bijna ondergaat, het is een prachtig gezicht. Eindelijk zagen we deze vakantie een sunset zonder heel veel bewolking ervoor.




Morgen breekt onze laatste dag hier al weer aan,  het weekje is omgevlogen, maar doordat we op zoveel verschillende plekken zijn geweest lijkt het alsof we veel langer dan een week van huis zijn. Rond 17.30 vertrekken we morgen naar het vliegveld, we vliegen pas morgenavond. We hebben nog een hele dag hier morgen, maar zullen de volgende update pas weer thuis plaatsen.



(auteur Harm, deze keer)

12 opmerkingen:

  1. Shoppen is wel gelukt zie ik ;-)
    Ik vond het leuk om te lezen wat jullie zoal beleefd hebben.
    Dan ook nog op de valreep een mooie zonsondergang, wat wil een mens nog meer ;-)
    Goede reis en wel thuis!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend mooie foto's!
    Een veilige terugreis gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super week hebben jullie gehad, en als afsluiting zo'n mooie zonsondergang ;-)
    Goede reis

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou Harm ook jij hebt goed weergegeven hoe jullie deze dag weer hebben beleefd. Fijn dat jullie goed geslaagd zijn bij het shoppen en wat een prachtige foto's van de zonsondergang. Geniet van jullie laatste dag en alvast een hele goede reis terug naar huis gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Strand shoppen een prachtige zonsondergang, niet verkeerd hoor, geniet nog van de laatste dag.
    Een goede reis terug !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jullie zijn goed geslaagd bij Abercrombie, vooral voor de kids geloof ik!!!
    Geniet van jullie laatste dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk beschreven die traffic jam, je ziet het voor je.
    Wat een prachtige foto's weer. Geniet van jullie laatste dag en een goede reis terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker ingeslagen, slimme actie van A&F dus, hoge omzetten ! En alles mag weer in de koffers gepropt worden ;-) ! Een weekje voelt bij ons altijd langer aan, maar komt bij ons vooral door de jetlag; de dagen zijn zo lang door het vroege wakker worden !

    Fijne dag vandaag nog en goede terugvlucht !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk dat shoppen toch en zeker met een leuke coupon!! Maak er een mooie laatste dag van en alvast een goede vlucht naar hui,
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weer bijgelezen. Wat een mooie vakantie hebben jullie. De foto's zien er schitterend uit. Veel plezier op jullie laatste dag en een goede terugreis gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk verslag en mooie foto's. Geniet van de laatste dag en een goede terugreis!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat is inderdaad snel gegaan, geniet in ieder geval nog van de laatste dag en alvast een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen