Wij gaan van 20-07-12 tot 11-08-12 het naar Zuidwesten van Amerika, waar we de staten Californiƫ, Utah, Nevada en Arizona zullen aandoen. Lees mee over onze plannen, voorbereidingen en belevenissen tijdens de reis. Het verslag van ons Florida vakantie mei 2012 staat ook op dit blog. Vanaf dag 12 zijn de verslagen op een ander blog deel 2 verder te lezen, dit ivm de data limiet.

Iedereen is welkom om mee te lezen. We vinden het erg leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

Harm, Christa, Iris en Thijs


woensdag 9 mei 2012

Weer net niet.....

Vanmiddag om 12 uur, anderhalve dag voor vertrek worden we gebeld door het boekingskantoor via welke wij "The Raleigh" geboekt hebben. Dit is meestal geen goed nieuws en inderdaad.....
Het hotel is overboekt en wij zijn de uitverkorenen om iets anders te accepteren. Balen, balen!
Vorig jaar is ons hetzelfde met dit hotel overkomen, 3 weken voor vertrek kregen wij toen bericht dat in de periode dat wij er waren het zwembad niet beschikbaar was. Er zouden filmopnames gemaakt worden, dus 'The Ordinary People' waren niet welkom in the pool. Vorig jaar hebben we geannulleerd en op ons gemak een leuk alternatief kunnen zoeken en gevonden. Omdat wij destijds dit hotel speciaal om het beroemde zwembad geboekt hadden, wilden we dit jaar een nieuwe poging wagen. Na lang wachten op de 'ultieme' aanbieding, hebben opnieuw 1 jaar later 'The Raleigh' geboekt. Tot het onfortuinlijke telefoontje vanmiddag.
Wij zijn beide op dit moment geveld door een of andere voorjaarsgriep dus dit kon er ook nog wel even bij. We werken natuurlijk gewoon door, maar bij beide stond het hoofd absoluut niet naar opnieuw zoeken naar een alternatief hotel. We hebben ook nauwelijks tijd. Het aanbod wat we kregen is om te verkassen naar het "The Breakwater" op de Ocean Drive", ook niet verkeerd, met mooie kamers, maar het zwembad en de buiten entourage is onvergelijkbaar. Dus toch best jammer, maar het is niet anders.
Het voelt een beetje alsof we net niet gewonnen hebben bij Priceline of Hotwire ;-)

Dit weekend hadden we een afspraak gemaakt met Marty, wij hebben hem vorig jaar leren kennen, toen we met hem een tour langs alle Art Deco op de Ocean Drive deden. Hij zou ons volgende week oppikken in de lobby van "The Raleigh" voor een tour langs de oudere Art Deco, zoals onder ander "The Raleigh", "The National" (waar we vorig jaar zaten). Maar even met hem bellen vanwege de gewijzigde plannen. Misschien moeten we maar een andere route gaan doen.

Met nog anderhalve dag te gaan, moeten we nog wat virussen overwinnen, werk verzetten, electronica updaten en opladen, huis aan kant en dan zijn we er bijna klaar voor.....





Oohh ja natuurlijk de koffers pakken, liefst niet te vol voor de shopping lol.


12 opmerkingen:

  1. Nou nou, wat een tegenslag zo kort voor vertrek.
    Hoop dat de griep snel voorbij is. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is balen zeg, en dan twee jaar achter elkaar!
    Succes met het inpakken en een hele fijne reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer hoor...maar ja, je gaat toch lekker op vakantie! Veel plezier enne als je daar bent is de verkoudheid zo verdwenen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjee wat jammer nou. Kan me voorstellen dat jullie een beetje teleurgesteld zijn.
    Laat het de vakantiepret niet bederven hoor.
    Sterkte met de laatste loodjes.
    Have fun!
    Grtz. Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is balen zeg :-( Niet dat jullie er nu iets aan hebben, maar ze zeggen dat 3 keer scheepsrecht is dus wellicht volgend jaar alsnog het nu net niet gelukte hotel ?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Balen zeg, maar ik zou buiten de griep zo met jullie ruilen ;0
    Avast een hele goede reis, we zitten er klaar voor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beterschap!! En alvast een hele goede reis....ik lees lekker met jullie mee.
    Gr. Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer dat jullie dit twee keer moet overkomen. Maar jullie gaan het ongetwijfeld vast heel fijn krijgen. Dus stop dat virus ver weg, pak de koffers en ga lekker genieten. Alvast een hele goede reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Allereerst veel beterschap net zo voor de vakantie, hopelijk is het ergste voorbij als jullie voet op Amerikaanse bodem zetten. Wel een tegenvaller dat het hotel overboekt is maar het zal ongetwijfeld toch een lekkere vakantie worden. Succes nog met de voorbereidingen (ook wij zijn druk bezig) en veel plezier samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vervelend dat het voor het tweede opeenvolgend jaar net gelukt is met de raleigh maar gelukkig is er weer een alternatief gevonden.
    Alvast een goede reis en succes met de virussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Drie keer scheepsrecht dan maar. Veel plezier samen.

    BeantwoordenVerwijderen