Wij gaan van 20-07-12 tot 11-08-12 het naar Zuidwesten van Amerika, waar we de staten Californiƫ, Utah, Nevada en Arizona zullen aandoen. Lees mee over onze plannen, voorbereidingen en belevenissen tijdens de reis. Het verslag van ons Florida vakantie mei 2012 staat ook op dit blog. Vanaf dag 12 zijn de verslagen op een ander blog deel 2 verder te lezen, dit ivm de data limiet.

Iedereen is welkom om mee te lezen. We vinden het erg leuk als je een berichtje voor ons achterlaat.

Harm, Christa, Iris en Thijs


dinsdag 31 juli 2012

Dag 12 - Lee Vining

Vandaag kreeg ik bij het uploaden van de foto's de meldingen dat er geen ruimte meer beschikbaar was bij Google! Dat is ontzettend balen, want ik vind een reisverslag het leukst met foto's.
Als snelle oplossing heb ik een nieuw blog aangemaakt. Ik blijf op dit blog melden wat we de betreffende dag gedaan hebben en plaats er dan de link bij naar het andere blog voor het verslag. Beetje omslachtig maar het is niet anders.
Jullie kunnen je natuurlijk ook op het nieuwe blog aanmelden.

Groetjes Christa

Vanaf Tonopah vervolgen we onze weg naar Lee Vining, wat vlakbij Yosemite ligt. Hier slapen we 1 nacht daarna overnachten we 2 nachten in Yosemite. Als we het dorpje uitrijden, is het landschap weer hetzelfde als gisteren, al lijkt er nog minder te groeien. Na zo'n 40 Miles komen we...... Lees verder door op deze link te klikken. www.medemaatjes5.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten